密碼:
注冊找密碼我的瀏覽
設首頁加收藏加書簽 ______

首頁每天學英語新概念六級音標詞匯語法四級研究生大學高中初中小學少兒演講有聲圣經VOA商務雅思

您所在的位置: 大耳朵首頁 > 聽力資料 > 在線視聽資料 >...> 歷年中考英語聽力 > 2012年全國各地中考聽力MP3 > 正文

站內搜索:

小提示:學單詞背單詞請到大耳朵免費在線背單詞系統
expostulate/[iks'pɔstjuleit]/ 勸誡;忠告...

2012年衢州市年中考英語聽力mp3和真題下載

2012年衢州市年中考英語聽力mp3和真題下載
2012年衢州英語中考試卷
一、聽力(共15小題,第1~10小題每題1分,第11~15小題每題2分, 共20分)
第一節:聽小對話,從A、B、C三個選項中選擇符合對話內容的選項,回答問題。
1. What are the two speakers talking about?
A. The weather. B. The food. C. The time.
2. Where are the two speakers probably talking?
A. In a shop. B. In a hospital. C. In a library.
3. Whose is the watch?
A. Tony’s. B. Betty’s. C. John’s.
4. What is Linda’s mother?
A. A doctor. B. A driver. C. A teacher.
5. When will there be a school concert?
A. On Thursday evening. B. On Friday evening. C. On Saturday evening.
第二節:聽長對話,從A、B、C三個選項中選擇符合對話內容的選項,回答問題。
聽下面一段較長的對話,回答第6~7小題。
6. How often does Peter go swimming?
A. Once a week. B. Twice a week. C. Three times a week.
7. With whom does Peter usually go swimming?
A. His friend. B. His father. C. His brother.
聽下面一段較長的對話,回答第8~10小題。
8. What does the man want to buy?
A. Trousers. B. Socks. C. Shoes.
9. What colour does the man like best?
A. White. B. Black. C. Blue.
10. How much money does the man spend?
A. $50. B. $15. C. $11.
第三節:聽獨白,從A、B、C三個選項中選擇符合獨白內容的選項,回答問題。
11. Where is Helen from?
A. England. B. America. C. Japan.
12. What subject is Helen interested in?
A. Chinese. B. Maths. C. History.
13. When will Helen visit China?
A. This June. B. This July. C. This August.
14. How will Helen go to Beijing?
A. By plane. B. By ship. C. By train.
15. Why does Helen like New York best?
A. Because it’s both big and modern.
B. Because it’s both old and beautiful.
C. Because it’s both modern and beautiful.
浙江省2012年初中畢業生學業考試(衢州卷)英語試卷英語聽力材料

這是衢州市2012年初中畢業生學業考試英語試卷的聽力部分。該部分共有三節。注意:答題時,請先將答案劃在試卷上,錄音內容播放結束后,再將你的答案轉涂到答題紙上。
(停頓5秒)
請看聽力部分第一節。
第一節:聽下面五段小對話。每段對話后有一個小題,請從題中所給的A、B、C三個選項中選擇符合對話內容的選項。聽完每段對話后,你有10秒鐘的時間回答有關小題和閱讀下一小題。每段對話僅讀一遍。
(停頓5秒)
1. M: Mom, it’s a nice day, isn’t it?
W: Yes. But the radio says it will rain tomorrow.
(停頓10秒)
2. M: What’s the trouble, Mary?
W: Well, doctor. It’s my eyes. I can’t see clearly.
(停頓10秒)
3. M: Oh, what a nice watch! Is it yours, Betty?
W: No. It’s Tony’s.
(停頓10秒)
4 . M: What does your mother do, Linda?
W: She teaches English in a middle school.
(停頓10秒)
5. M: It is Friday, isn’t it?
W: Yes, there will be a school concert this evening.
(停頓5秒)
第一節到此結束。
第二節:聽下面兩段較長的對話。每段對話后有2~3個小題,請從題中所給的A、B、C三個選項中選擇符合對話內容的選項。聽完每段對話后,你有10~15秒鐘的時間回答有關小題。每段對話讀兩遍。
(停頓2秒)
聽下面一段較長的對話,回答第6~7小題。聽對話前,你有10秒鐘時間閱讀有關內容。
(停頓10秒)
W: Hi, Peter. What are you going to do this afternoon?
M: I’d like to go swimming. You know, it’s my favourite sport.
W: Oh, really? How often do you go swimming?
M: Twice a week.
W: Whom do you usually go with?
M: I usually go with my brother, David.
W: That must be great fun.
M: Sure!

(停頓5秒,重復一遍)
(停頓10秒)
聽下面一段較長的對話,回答第8~10小題。聽對話前,你有15秒鐘時間閱讀有關內容。
(停頓15秒)
W: Can I help you, sir?
M: Yes, please. I’d like to have a pair of shoes.
W: What size would you like, please?
M: Size eleven.
W: OK. What about this pair?
M: Sorry, I don’t like white. Have you got any other colors?
W: Oh, yes. We have also got blue, brown and black.
M: Can I have a look at the black ones? Black is my favourite colour.
W: Sure. Here you are.
M: They look nice. What’s the price?
W: Fifty dollars.
M: May I try them on?
W: Yes, please.
M: OK. I’ll take this pair. Here’s the money.
W: Thank you.
(停頓5秒,重復一遍)
(停頓15秒)
第二節到此結束。
第三節:聽下面一段獨白。請從題中所給的A、B、C三個選項中選擇符合獨白內容的選項,完成第11~15小題。聽獨白前,你有25秒鐘的時間閱讀有關內容。獨白讀兩遍。
(停頓25秒)
Helen is my friend from London. She is 13 years old now. She is interested in history and good at it. Every summer she travels with her parents. She believes that travelling is an important part in her life. Of all the places she has visited, she likes New York best because it is both modern and beautiful. She has learnt that China is a large country with lots of interesting places. This July, her family are coming to China. I’m very happy to know that they will first come to my city. They will stay here for 2 days. I will show them around the city. Then they will fly to Beijing. I’m sure they will have a nice time in China.
(停頓5秒,重復一遍)
(停頓15秒)
聽力部分到此結束,請把聽力部分的答案填涂到答題紙上。
一、聽力
1. A 2. B 3. A 4. C 5. B
6. B 7. C 8. C 9. B 10. A
11. A 12. C 13. B 14. A 15. C
您是否對這篇資料想說點什么?歡迎評論或者糾錯,或者提交填空題答案! 您也可以立即
共有0人向本資料提供了聽力原文,其中被采用了0篇,當前有0篇待審批,有0篇未被采用! 查看明細>>
如果您有更好的聽力原文,歡迎提供給大耳朵,如果被采用,您將獲得20到100金幣的獎勵!
2012年全國各地中考聽力MP3
高瞻遠矚
放眼全球
推薦資源
最新社區精華帖子更多>>
  • 走遍美國教學版
    走遍美國教學版
  • 哈利學前班[英語兒歌]
    哈利學前班[英語兒歌]
  • 海綿寶寶 英文版
    海綿寶寶 英文版
  • 風中的女王第1季
    風中的女王第1季
經典學習方法更多>>

聽力排行

試題

視聽

歌曲

電影

高考聽力模擬4101
初中英語情景反應
2009年高考英語聽力(安徽卷)MP3——大耳朵英語免費下載
高考聽力模擬4012-14
38 “How to” Books
1999年1月四級聽力04
2005年高考聽力模擬1108-11
06年6月四級聽力11-14
高考聽力對話理解類型09
00年6月六級聽力14-16
Step by Step 2000聽力教程第三冊Unit03
新概念英語第一冊578h版41-3
用聽背單詞2000 hl21
VOA慢速 People in America - Doctor Spock, 1903-1998_ The World’s Most Famous Baby Doctor 09-3-15
VOA慢速 Science in the News - Two Inventions That Helped Level the Playing Field Against Bullets, Car
4+1聽力口語MP3-語音 81
新東方中級口譯口試備考精要15A
大學體驗英語聽說教程第二冊Unit19
BBC News新聞 20091128
1到10報數
知行英語歌曲精講:18歲音樂奇才美少女Lene Marlin—Unforgivable Sinner (聽歌學英語 listen and Share)
Adele - Chasing Pavements
《飄雪》韓文版《對不起我愛你》主題曲
小小少年德語版 kleine kinder Kleine Sorgen
2002年的第一場雪 英文版
Augustana -- Sweet And Low
Thompson Square -- Are You Gonna Kiss Me Or Not
Selena Gomez-hit the lights
德英雙語舞曲 AlexC. Feat. Yass -- Dancing is Like Heaven
Every Moment Of My Life
小熊維尼與跳跳虎英文版 第一季 第1集
巴布工程師英文版 第1集 小貓阿皮不見了
小伙伴英語兒歌 第1集 小星星
酷艾英語系列之光棍節
看電影學英語系列之冒牌家庭
海綿寶寶全集 第1集
小馬寶莉 第1集
幼兒雙語兒歌系列之ABC字母歌
Bingo教你說美語之如何用英語敘舊
Hello Teddy洪恩幼兒英語1
聽力資料目錄導航
聽力測試 英語詞匯 英語口語 考試英語 品牌英語 大學教材 其他教材 商務英語 廣播英語 兒童英語
歷年中考聽力
初中中考模擬
歷年高考聽力
高考聽力模擬
歷年四級聽力
歷年六級聽力
四級聽力模擬
小學  初中
高中  四級
六級  考研
托福  GRE
星火記憶單詞
用Mp3背單詞
劉毅詞匯記憶
情景英語口語
4+1聽力口語
出國實用會話
英語口語8000句
新東方900句
美語聽力與發音
ABC到流利口語
口譯考試
劍橋考試
中高考考試
大學四六級考試
研究生考試
公共英語考試
英語專業考試
新概念 六人行
賴世雄 許國璋
走遍美國 越獄
瘋狂英語 沛沛
語法講座 動感
大山英語 探索
千萬別學英語
大學英語聽力
大學英語精讀
全新版 21世紀
新視野 實用綜
大學體驗 新編
成人自考 step
Listen this way
廣州版小學英語
廣州版初中英語
劍橋少兒英語
朗文3L看聽學
Goforit新目標
高中英語課本
進階聽說教程
商務英語300句
VOA商務英語
商業英語視頻
中級商務英語
初級劍橋證書
新編劍橋英語
劍橋英語精華版
2007年VOA慢速
VOA中級美語
美國習慣用語
VOA流行美語
澳廣播英語講座
在線大學課堂
VOA視頻節目
寶寶ABC
棒棒英語
哈哈美語
LittleFox兒歌
英語兒童故事
380英語小故事
1035個英語單詞
?
免責聲明:本站只提供資源播放平臺,如果站內部分資源侵犯您的權益,請您告知,我們會立即處理。
Copyright © 2010-2017 大耳朵英語  京ICP備10010568號 | 京公網安備 11010802020324號

微信掃一掃手機學英語 關閉
微博掃一掃手機學英語 關閉
QQ掃一掃手機學英語 關閉
申华控股股票行情走 0.301213s